Publicitat
Publicitat

El Sant Feliu de Guíxols i l'Escala volen continuar aspirant a l'ascens a Primera

Aquesta jornada, el FC l'Escala torna a tenir un duel d'alçada. Després d'empatar contra el Bescanó aquesta jornada visita el camp del Sant Feliu de Guíxols, tercer classificat, amb l'objectiu de guanyar i continuar aspirant a l'ascens a la Primera Catalana. Els bescanonins hauran jugat la tarda abans. 

El FC l'Escala se la juga aquest diumenge a les 5 de la tarda al camp del Sant Feliu de Guíxols. Els escalencs són segons i són a un punt de la primera posició. Si perden passaran a ser tercers, si guanyen continuaran a la segona plaça o podrien tancar la jornada inclos primers sempre i quan el Bescanó no sumés els tres punts contra el Camprodon. 

El Bescanó dependrà d'ell mateix per mantenir la primera posició, però de ben segur que estarà atent al duel entre el Sant Feliu de Guíxols - l'Escala

Aquest cap de setmana en funció de com vagin els resultats sabrem més detalls sobre aquests tres equips. Tres aspirants i dues cadires, una per l'ascens directa i l'altra que dóna accés a les promocions d'ascens. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar