Publicitat
Publicitat

El cadet B de futbol i el cadet femení de bàsquet ja són campions

En el futbol i en el bàsquet ja hi ha equips base que s'han proclamat campions. El cadet B de futbol de Xavi Carmona i el cadet femení d'Anna Casabella i Eva Guinart han estat els primers en fer-se amb el títol. Ara quedarà per veure si l'infantil B i el benjamí B de futbol guanyen també el campionat.  

El cadet B del Futbol Base de l'Escala ha rebut aquest cap de setmana el primer passadís davant el Borrassà, ja que la jornada passada va guanyar la lliga de la Segona Divisió del grup 6 a casa contra el Sant Pere Pescador. Els de Xavi Carmona van imposar-se 5 a 2 i van poder celebrar el títol davant la seva afició. Recordem que el cadet porta dinou victòries consecutives i que únicament ha perdut un partit en tota la temporada.  

Aquest pròxim cap de setmana la festa podria ser més grossa perquè l'infantil B de Salam i Botxi i el benjamí B de David Puig i Sergi Marín també es podrien proclamar campions si superen als seus respectius rivals. L'infantil B dissabte al matí juga a Vilobí i el benjamí B diumenge visita l'estadi del Palafrugell.

Per la seva banda, el cadet femení del Club Bàsquet l'Escala també s'ha fet amb el títol del Nivell B amb el triomf que va aconseguir a casa contra el Santjoanenc. El resultat 57 a 39. La nota negativa de l'enfrontament va ser sens dubte la lesió de la millor jugadora de l'equip Núria Mitjanas. 

Recordem que les d'Anna Casabella i Eva Guinart només han perdut un partit aquesta temporada. Les blavetes tanquen la lliga el dissabte dia 25 de maig a les 11 del matí a casa contra el Castelló. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar