Publicitat
Publicitat

El sènior masculí aconsegueix la salvació en la darrera jornada contra el Salt (62-55)

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala seguirà una temporada més a la Tercera Catalana després d'assolir la permanència en la darrera jornada del campionat a casa contra el Salt. Els blaus van tenir un enfrontament molt ajustat però finalment van poder aconseguir la victòria més imporntant del curs.

La Tercera Catalana tornarà a fer parada a l'Escala. Això serà així perquè el sènior masculí va superar dissabte a la tarda el Salt a casa en l'últim partit del campionat. Els d'Albert Comas, amb els resultats que hi ha hagut aquesta jornada, han quedat a la sisena posició. 

Les tres últimes victòries consecutives contra Santjoanenc, Adepaf de Figueres i Salt han estat vitals per aconseguir l'objectiu de la temporada, la permanència. El duel contra el Salt va ser molt ajustat, sobretot en els tres primers quarts. Els nervios i la tensió es van saber gestionar i l'equip va tenir premi. 

El jugador Miquel Martí dedica la salvació directa a tres jugadors que no han estat presents durant tota la temporada.

El desig del vestidor no era patir final al final i així ha estat

Ara els jugadors ja són de vacances. Faltarà per veure qui segueix i qui no segueix la pròxima temporada. 

Amb la derrota del Blanes contra la Vall d'en Bas, l'Escala perdrà la lliga per l'average si acaba superant el Lloret aquest dissabte a 1/4 de 7 de la tarda. Les de Susi Martí i Pau Esponellà aquest cap de setmana han guanyat dos partits. Divendres al vespre, les blavetes guanyaven a la Bisbal 66 a 67 en un partit molt ajustat i dissabte a la tarda, superaven còmodament al Cassanenc 68 a 37. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar