Publicitat
Publicitat

Un centenar de jugadors en el torneig prebenjamí del FC l'Escala

L'estadi d'herba artificial del FC l'Escala ha estat escenari del torneig de prebenjamins de primer i segon any. El campió dels nascuts l'any 2011 va ser el Baix Ter, que va imposar-se a la final a l'AE Roses, i el campió dels nascuts l'any 2012 va ser l'AE Roses que va superar el Vilamalla en els penals.

Equips com el Begur, el Baix Ter, el Pals o el Bisbalenc van competir en el torneig de final de temporada de la categoria prebenjamí de primer i segon any que va organitzar-se a les instal·lacions del FC l'Escala. Més d'un centenar de jugadors repartits en 12 equips van competir durant tot el matí de diumenge. L'estadi va comptar amb molts pares, familiars, amics i amants de l'esport.

El campió dels nascuts l'any 2011 va ser el Baix Ter seguit de l'AE Roses, l'Escala, Base Roses, Bisbalenc i Pals. I el vencedor dels nascuts l'any 2012 va ser l'AE Roses que després d'una tanda de penals emocionant va poder desfer-se del Vilamalla. El Baix Ter va ser tercer, l'Escala quart, el Begur cinquè i el Base Roses sisè. Per molts era la primera vegada que competien en un torneig. 

Tots els jugadors van gaudir d'una jornada llarga però molt emocionant. Tampoc van faltar les copes ni les medalles. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar