L'Escala i Bescanó empaten i deixen la lliga oberta (0-0)

En el grup primer de la Segona Catalana encara no sé sap qui serà primer, qui serà segon i qui serà tercer i això que queden dues jornades per acabar la lliga. Amb els resultats que s'han produït aquesta jornada, l'empat entre l'Escala - Bescanó i la victòria del Sant Feliu de Guíxols a Quart, la lliga està oberta.

El Nou Miramar va registrar la millor entrada de la temporada. És cert que hi havia més aficionat visitant que local. El plat fort de la jornada, entre l'Escala - Bescanó, va acabar amb un empat a 0. L'equip que hagués guanyat hagués estat a prop de l'ascens directe. Amb aquest empat, el Sant Feliu de Guíxols s'apropa als dos primers classificats.

En el minut 2, el jugador del Bescanó Pep Roca va tenir la primera ocasió clara, però la pilota no va anar entre els tres pals.

En el minut 15, Gerard Vega va posar feina a Joan Ureña amb aquest xut

El vent va fer acte de presència i gairebé aquest xut de Jota, el porter visitant, sorprèn a Joan Ureña

La primera jugada destacada de l'Escala va ser en el minut 30. Argi troba a Emilio Román i el dorsal 11 va una gran passada a Jam Baldeh, que queda sol davant del porter, però la pilota s'escapa pel costat dret.

Ja a la segona part, el porter local va treure aquesta mà providencial.

Jam Baldeh ho va tornar a provar, aquesta vegada amb un xut amb la cama esquerra.

El xut més perillós de la segona part de l'Escala va ser aquest de Denilson Rivas. La pilota es va escapar per sobre del travesser.

I la darrera jugada destacada del duel va ser pel Bescanó. Gerard Mas, ex de l'Escala, no va estar encertat en aquesta acció.

A partir d'ara ja no valen els empats.

El Bescanó dependrà d'ell mateix per mantenir la primera posició, però de ben segur que estarà atent al duel entre el Sant Feliu de Guíxols - l'Escala

La pròxima jornada, l'Escala visita el camp del Sant Feliu de Guíxols i el Bescanó juga a casa contra el Camprodon, un Camprodon que en el partit de la primera volta va superar a l'equip blau per 1 a 0.