Publicitat
Publicitat

Presentació llista CP

La Candidatura de Progrés presenta una candidatura continuïsta i un programa ambiciós reivindicant la gestió feta els últims anys. Víctor Puga exposa un programa del qual en destaquen compromisos com el de fer públic l'Estany de Poma abans de dos anys.

L'equip de la Candidatura de Progrés ha tornat a omplir la Sala Polivalent amb més de dos centenars llargs de persones per presentar la candidatura i programa. Una candidatura continuïsta amb la feina feta com a PSC -ara Candidatura de Progrés- amb sis dels actuals regidors entre els deu primers llocs de la llista. Per començar, es va fer un repàs a la feina feta des del govern en els darrers quatre anys i on, a banda de repassar àrea per àrea, les principals iniciatives executades, es donava molt valor a la planificació.

El projecte per al mandat vinent el va presentar el candidat a la reelecció, Víctor Puga. El primer repte plantejat i marcat com a prioritari era la redacció del nou pla general, el document que marca el model de població que es vol per a les properes dècades, deia Víctor Puga.

Per al proper mandat, Puga va resumir el programa de la Candidatura de Progrés en deu propostes principals. En l'àmbit dels serveis, la construcció de la nova Estació de Tractament d'Aigua Potable (ETAP), la prolongació del passeig d'Empúries i del de Riells, l'expansió del pla director d'urbanitzacions invertint un milió i mig d'euros en asfaltat de carrers i amb el compromís que d'aquí a quatre anys no quedi cap carrer sense llum públic.Candidatura de Progrés es reivindica hereva de la gestió econòmica dels últims anys, que ha portat el consistori escalenc a tenir un endeutament pràcticament zero.

En l'àmbit cultural, la proposta estrella és la construcció de la nova biblioteca i auditori a Can Masset i la segona fase de la intervenció al Camp dels Pilans. Va exposar també les apostes per a la cohesió social, la dinamització juvenil i la promoció econòmica, turística i de patrimoni. Sense necessitat de citar-lo directament, va replicar propostes de la candidatura de Junts per Catalunya en tema d'aparcaments i equipaments per a la gent gran.  Per a la Candidatura de Progrés ni l'aparcament a plaça Nova ni el Centre de Dia o Geriàtric que plantegen altres candidatures, com ara Junts per Catalunya. Contra aquestes propostes, CP planteja  un aparcament a Ca les Monges i Pisos Tutelats.

També va reivindicar obres com la reforma del Front Marítim. Projectes que prestigien l'Escala i el fan model al territori.

Per acabar, es va comprometre a fer que, abans de dos anys l'Estany de Poma sigui públic i accessible per tothom.

Compromís per l'Estany de Poma. Abans de dos anys, haver pactat amb la propietat poder-lo posar a disposició de la població.

La feina feta, el projecte i l'equip son les tres potes en què pivota el projecte. Precisament amb la presentació de tot l'equip, pujant un per un a l'escenari, es va cloure l'acte.

 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar