Publicitat
Publicitat

Moltes novetats a les sales

El drama històric 'La tragedia de Peterloo', de Mike Leigh, arriba als cinemes. També ho fan la comèdia 'Timadoras Compulsivas', 'Pokémon Detective Pikachu' o el western 'Los hermanos Sisters'

Setmana de moltes estrenes, amb cinema per a totes les edats i gustos. Una de les més publicitades i que té molts números per entrar dins el top 5 de pel·lícules més vistes del cap de setmana serà 'Timadoras compulsivas' el més nou d'Anne Hathaway i Rebel Wilson.

Marlon Brando i David Niven van ser l'any 1964 'Dos seductores', Steve Martin i Michael Caine l'any 88 van convertir-se en 'Un par de seductores'. Ara l'any 2019 Anne Hathaway i Rebel Wilson protagonitzen 'Timadoras compulsivas' una nova versió de la clàssica comèdia de Stanley Shapiro amb dues dones en els papers principals. El film explica les aventures de dues estafadores, una elegant i sofisticada i l'altra grollera i maldestra que utilitzen els seus encants per seduir a homes rics amb l'objectiu de robar-los tot el possible. 

Aquesta setmana arriba també 'Pokémon. Detectiu Pikachu', el film d'aventures reals d'aquest grapat de criatures que ja formen part de la nostra cultura. De fet és la franquícia d’entreteniment multimèdia  més profitosa de la història, amb més de 90.000 milions de dòlars facturats. La pel·lícula d’acció real s'ha fet esperar però ja la tenim aquí, i és un descans comprovar que es tracta d’un simpàtic film d’aventures destinat al públic infantil però també als adults que fa 20 anys jugaven al Pokémon Red Version. 

La història se centra en la misteriosa desaparició del gran detectiu privat Harry Goodman. El seu fill de 21 anys decideix esbrinar què li ha passat. A la investigació l’ajuda l’antic company Pokemon de Harry, el Detectiu Pikachu, una adorable i ocurrent criatura. Tim i Pikachu s’adonen que poden comunicar-se i uneixen forces en l’aventura. Mentre busquen pistes als carrers , a la qual conviuen humans i Pokemons, descobreixen un complot impactant que podria destruir la convivència pacífica i amenaçar tot l’univers Pokemon.

 

Curiosament aquesta setmana arriba un nou western a les sales, després de molt de temps sense aquest gènera a la pantalla gran, aquest mes podem gaudir de dos pel·lícules ambientades al llunya oest. 

Amb quatre Premis Cesar i gran crítica internacional, arriba als cinemes 'Los hermanos Sisters' amb Joaquin Phoenix i John C. Reilly encarnen dos germans fugitius de la febre de l'or. En les seves aventures i reptes sagnants, Jake Gyllenhall, Riz Ahmed, Rebecca Root i Rutger Hauer els posaran pedres al camí. Un encàrrec d'El Comodoro, qui vol eliminar un químic que busca or, els portarà d'Oregon a Califòrnia en un viatge que posarà a prova el vincle entre els dos germans. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar