Publicitat
Publicitat

Susana Casellas guanya l'Iphone de la UBET

La UBET lliura el mòbil de la campanya de sant Jordi. La premiada ha estat Susana Casellas per una butlleta dipositada a la botiga de moda infantil La Tortuga Blava. Aquest cap de setmana, el comerç local treu la botiga al carrer a La Platja.

A l'Escala, comercialment parlant Sant Jordi és sinònim d'Iphone. Aquest és el regal que la UBET dona al client amb la butlleta premiada de la campanya de cada any per aquestes dates. La guanyadora de l'Iphone ha estat aquest any Susanna Casellas, amb una butlleta que havia segellat a la botiga de moda infantil La Tortuga Blava, a l'avinguda Ave Maria.

Amb campanyes com aquesta, l'agrupació de comerciants busca fidelitzar els clients que confien en el comerç de proximitat.

Aquest ha estat el cinquè any consecutiu de la campanya de l'Iphone per sant Jordi. Va ser una iniciativa de la junta directiva que presidia Narcís Peraferrer que la junta actual, la que presideix Dani Espinal, ha volgut mantenir.

La propera activitat programada per la UBET és la botiga al carrer de demà a La Platja. Una bona oportunitat de comprar a bon preu productes de la temporada que s'acaba.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar