Publicitat
Publicitat

3800 euros solidaris fruit dels taps de plàstic

El grup de voluntaris que recull taps de plàstic ha recollit més de 3800 euros que ha entregat a diferents associacions i entitats solidàries. A partir d'ara hi col·laborarà la Cursa de la dona, que engega campanya de recollida. Els diners es destinaran als nens afectats per la distròfia muscular  de Duschenne.

El grup de persones que des de fa uns anys es dedica a recollir taps de plàstic, els ven i els dedica a una causa solidària, ha donat fins a 3800 euros a diverses entitats fruit dels tres últims anys.Si fins ara els diners s'havien dedicat a causes en concret, en aquest cas s'ha optat per repartir-los entre diferents col·lectius.La cara visible del grup de voluntaris que treballa en la recollida és Maria del Mar de Cruz.Actualment no hi ha centres importants de recollida de taps.La majoria van arribant en petites aportacions de particulars.

Una de les associacions que han rebut una donació és la de Jujitsu adaptat del CER, que ha pogut adquirir nou material.El voluntariat que recull taps creix a partir d'ara, i és que les organitzadores de la Cursa de la Dona de l'Escala s'hi han afegit i fan campanya.Els diners que es recullin a partir d'ara es destinaran a l'associació Somriures Valents, que lluita contra la distròfia muscular de Duchenne i Becker, una malaltia rara i minoritària que afecta nens.Estan molt contents de l'ajut.Des del grup de voluntaris que s'encarreguen de recollir els taps es té clar que la causa s'ho val i continuaran en la mateixa línia.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar