Publicitat
Publicitat

Windshear s’adjudica la X Copa Comodor

Windshear (J105) de Hans Mulder s’ha proclamat, aquest cap de setmana, campió absolut de la X Copa Comodor – Gran Premi Jotun – Memorial “Nandu” Muñoz del Club Nàutic l’Escala. Una cursa marcada per la forta tramuntana i amb rècord de participació, més de 30 embarcacions inscrites. 

La forta tramuntana, amb una intensitat de 22-25 nusos va marcar el compàs de la X Copa Comodor - Gran Premi Jotun - Memorial “Nandu” Muñoz del Club Nàutic l’Escala. Una trobada de vela de creuer amb xifra rècord de tripulacions, un total de 31 on Hans Mulder i Dennis Zuidam del Windshear és proclamaven campions absoluts de la X Comodor i també l'or de la classe RI 3 en la que la segona i la tercera plaça han estat per Garnatxa III de Miquel Pons i Miquel del Clos del CN Port d’Aro i Triplex II de Jordi Capel i Joan Guix.La regata iniciava amb dues hores de retard i amb el recorregut adaptat per vetllar per la seguretat dels participants. Així doncs, la navegació prevista, que preveia el pas de la flota per les illes Medes i l’illa de Messina abans de retornar a l’Escala amb un total de 35 milles, va substituir-se per una travessa fins a la piscifactoria situada davant de Roses amb punt de retorn a les instal·lacions del Club. Malgrat tot, la Copa Comodor, que enguany recorda la figura del comodor del Club, “Nandu” Muñoz, va ser tot un èxit.

Ha estat una trobada de vela de creuer amb molt bon ambient, esport i diversió que ha aconseguit congregar una xifra rècord de tripulacions: 31. Finalment, els guanyadors en J70 han estat els tripulants del Nauticescala 3 liderats per Jordi Brufau. L’entrega de trofeus ha culminat amb un sorteig amb premis molt especials oferts pels col·laboradors de la regata.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar