Publicitat
Publicitat

Creuers Mare Nostrum fa descomptes als abonats de la piscina

Els abonats als serveis de la Piscina Municipal de l'Escala tenen un 10% de descompte a Creuers Mare Nostrum. Aquesta setmana s'ha signat el conveni que així ho estipula. L'empresa de creuers turístics vol amb aquesta iniciativa oferir un petit privilegi al públic local escalenc.

L'empresa Creuers Mare Nostrum i la Piscina Municipal han signat un conveni de col·laboració pel qual l'empresa ofereix un descompte als abonats de la piscina en la majoria de creuers turístics que ofereix. Amb aquest objectiu s'han reunit representants de la piscina, de l'Ajuntament i de l'empresa. Reunió de la qual n'ha sortit l'acord que els més de 1200 abonats que té actualment la piscina gaudiran d'un 10% de descompte en la majoria dels creuers turístics que ofereix Creuers Mare Nostrum. El conveni és fruit de la voluntat d'oferir algun privilegi al públic local en un servei, el dels creuers turístics, que sovint s'associa únicament i exclusivament als visitants forans de l'Escala.

La iniciativa no és el primer cop que es proposa. És molt semblant al que  es va fer amb el col·lectiu de socis del CER.

Per a gaudir d'aquest descompte, els usuaris de la piscina només cal que s'identifiquin com a tals mostrant la targeta de la piscina en el moment de comprar el tiquet d'un creuer turístic. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar