Publicitat
Publicitat

Trobada de corals sèniors

La Sala polivalent acull la setena trobada de corals sèniors. Una mostra popular de cant coral amb grups de l'Empordà, el Gironès i la Garrotxa. Entre elles, la coral El Jardí del Pedró de l'Escala.

Anunci 0s

Un total de set corals de gent gran de les comarques gironines s'han aplegat a la Sala Polivalent en la qeu ha estat la vuitena Trobada de Corals Sèniors. Han estat la coral Santa Margarida de Quart, les Veus de l'Estartit, Aires de Tramuntana, de Le Perthus, la coral del casal d'Olot, la Sant Roc de Vilablareix, la Coral Nova de Fornells de la Selva i la Coral El Pedró de l'Escala.Cadascuna d'elles va interpretar tres temes, amb un repertori on van predominar les cançons tradicionals, havaneres i sardanes. L'acte va comptar amb l'aval de l'ajuntament de l'Escala en representació del qual va assistir a l'acte la regidora de turisme, Marta Rodeja.

La Coral Jardí del Pedró de l'Escala va interpretar d'entrada el "Cant d'octubre" amb lletra de Caterina Albert i música del seu nebot Lluís Albert, "Seràs per mi" amb lletra de Pere Bruguera i música de Jaume Pellicer, en homenatge al primer, antic component de la coral, mort fa pocs mesos. La directora va recordar-lo en la presentació. Val a dir que a l'acte hi eren presents els dos fills de Pere Bruguera. L'actuació local es va cloure encara amb la sardana "la font de la teula" de Jaume Bonaterra.© 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar