Publicitat
Publicitat

Inscripcions obertes als casals i casaliu

Dilluns vinent s'obren les inscripcions per al casal i casaliu d'estiu municipals. s'ofereixen 150 places per als casals i un centenar per al casaliu. El casal tindrà de centre d'interès "un estiu de ciència-ficció" al casal i "El planeta de les il·lusions" al casaliu.

Ja ha sortit publicada tota la informació dels casals d'estiu de l'Escala. Un casal públic organitzat per l'Ajuntament i dirigit per l'empresa AnnCon Lleure i Oci per a nens i nenes en edat d'educació primària, des de p-3 fins a 6è. Tot un cúmul d'activitats educatives i de lleure per passar un bon estiu. Un estiu que girarà entorn la temàtica de la ciència-ficció. I és que el fil conductor serà un robon, en Mailrobot, que cada setmana portarà noves activitats i proposarà un viatge i una nova aventura.

El casal de l'Escala ofereix 150 places en les modalitats de Casal i Casalet, per a edats de primària, que tindran de centre d'operacions l'Escola Empúries i un centenar per a Casaliu, que es farà a la Llar d'Infants Ballmanetes. Ja s'ha fet la reunió informativa per als pares, on s'ha informat de la programació i els requisits necessaris per a inscriure's. 

Les inscripcions s'obren la setmana vinent per als empadronats a l'Escala. el 27 i 28 també per als no empadronats. Es faran en horari matinal a l'Espai Jove l'Esbotzada.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar