Publicitat
Publicitat

Bona valoració dels Nautivela Days

Es celebra una nova edició del Nautivela days al Club Nàutic de l'Escala. Tant les visites com les vendes han seguit les xifres d'edicions anteriors. El model que ha generat més expectació han estat els Flyers.

Anunci 0s

Un total de 24 embarcacions de diferents models, prestacions i preus  s'han exposat durant tota una setmana en el que ha estat una nova edició dels Nautivela Days de l'Escala.Durant tots aquest dies els possibles compradors han tingut la oportunitat de veure els vaixells in situ i en alguns casos han tingut la oportunitat de provar-los dins l'aigua.Els visitants són fidels a la fira i les vendes han estat aproximadament les mateixes que en edicions anteriors.Per anar a passejar, per anar a pescar, per trajectes llargs o curts, es podia trobar el producte adequat a totes les necessitats.

Els Fliers, però, han estat els que han generat més interès.

L'activitat s'ha celebrat a les aigües del Club Nàutic, des de on es donen totes les facilitats a l'empresa per celebrar aquest esdeveniment,  obrint el mar i la navegació a tot tipus de públics.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar