Publicitat
Publicitat

Partit de tràmit del CTT CER L'Escala

El CTT CER L'Escala va disputar aquests cap de setmana un partit de tràmit davant el líder CajaSur. Un 0 - 4 al marcador que deixa la classificació igual pels dos equips, l'Escala continua amb la permanència assegurada i el CajaSur líder absolut de la categoria.

El CTT CER L'Escala ha disputat el penúltim partit de la temporada aquests cap de setmana a casa , davant el líder absolut de la categoria el CajaSur Priego. Un partit de pur tràmit pels dos equips, que tot i la derrota de l'equip local 0 - 4 deixa la classificació igual que la setmana anterior. El CER de tenis taula a la posició número 8, amb la permanència més que assegurada i el CajaSur com a líder absolut amb 38 punts, 4 més que el seu perseguidor a falta d'un únic enfrontament per acabar la temporada. 

Un partit que va servir a l'Escala per continuar formant les seves promeses a la màxima categoria, amb els deures fets, els jugadors a saltar a la pista van ser Sergi Grau, Diogo Dos Santos i el jove David Portell. Per part del CajaSur la bona notícia va ser el retorn a les pistes d'Alejandro Calvo recuperat de la lesió al peu dret que l'ha apartat dels terrenys de joc durant dos mesos. 

La tarda començava amb el duel Sergi Grau - André Silva, el portuguès va ser superior al figuerenc i va imposar-se 6-11, 7-11, 13-11 i 4 -11 aconseguint així el primer punt dels visitants. Seguidament saltaven a la pista el jove escalenc David Portell per enfrontar-se a Alejandor Calvo, partit molt desigual i ràpid. Portell cedia i Calvo aconseguia el 0-2 al global. El partit més igualat de la tarda va ser l'enfrontament Diogo Dos Santos - Qiyao Han. Dos Santos no li va posar les coses fàcils al jugador oriental del CajaSur, però finalment després del 11-8, 9-11, 10-12 i 7-11 Han va fer pujar el 0-3 al marcador. El matx el tancava Sergi Grau - Alejandro Calvo amb un partit llarg, però molt desigual amb remuntada inclosa de Calvo per situar el definitiu 0 - 4.

De nou aquest aquest dissabte a les 18h de la tarda a casa el CER li espera un partit amb poques opcions davant el segon classificat l'Arteal Santiago, últim partit de la temporada amb totes les cartes descobertes i sense objectius per cap dels dos equips.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar