Publicitat
Publicitat

Exposició de bonsais del CER

L'exposició de bonsais ha complert aquest cap de setmana setze anys. De divendres a diumenge s'han pogut veure les millors peces elaborades des de la secció de bonsais del CER. El cap de setmana vinent, és el torn de l'exposició de flors.

La sala d'actes del CER ha lluit tot el cap de setmana amb els bonsais més espectaculars de la secció de bonsai del CER. Ha estat la setzena edició d'aquesta tradicional exposició que va néixer com a avantsala de l'exposició de flors i que ha agafat entitat fins arribar a qüestionar-li el protagonisme. Aquest any s'hi exposaven una seixantena de bonsais, alguns de molta edat, ocupant bona part de la sala gran i del pati amb un muntatge fet amb bales de palla rodones.

L'exposició ha estat vista al llarg del cap de setmana per més de 450 persones. Tant des de la secció com des de la junta del CER n'estaven molt i molt satisfets.

A la inauguració, hi va ser present, en representació de l'Ajuntament, el regidor de cultura, Rafel López, que animava els responsables de la secció de bonsai a continuar amb la tasca que fan.

Durant els dies d'exposició es sortejava un bonsai entre els assistents. El número guanyador ha estat el 89 de les tires de color groc clar.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar