Publicitat
Publicitat

L'escola Empúries de l'Escala celebra la Festa de Primavera

El CEIP Empúries de l'Escala ha celebrat la Festa de Primavera amb un espectacle de ball al pati. La representació ha estat protagonitzada per els alumnes dels diferents cursos, des de P3 fins a 6è. 

Els alumnes del CEIP Empúries de l'Escala un any més han celebrat la Festa de la Primavera. Guiats per les mestres de música, els alumnes dels diferents cursos han creat un espectacle de dansa que han ofert als pares i mares, avis i àvies. 

La representació s'ha dividit en dues parts. A la primera part els alumnes han mostrat un treball d'expressió corporal lliure que han creat a partir de l'obra d'Antonio Vivaldi anomenada Les 4 Estacions. Amb aquest exercici els alumnes han treballat la consciència corporal, la relació entre el cos i l'espai, l'expressió de les emopcions i els sentiments i la creativitat en els moviments. Els alumnes de 1r i 6è han representat la primavera. A continuació els alumnes de P5, 2n i 5è han representat l'estiu, seguidament els alumnes de P3 i 4rt han representat la tardor. Finalment els alumnes de P4 i 3r han representat l'estiu. 

A la segona part de l'espectacle, els alumnes de cada curs han mostrat les danses de primavera que han après, ballant, cada un d'ells una cançó relacionada amb la primavera. Com ara, la popular "Amagada Primavera" de Txarango que han ballat els alumnes de 5è. O els de 4rt que han interpretat Flor de Primavera. Els més petits, tampoc s'han volgut perdre la festa i han ballat M'agrada passejar.

Tots ells han creat questes danses aportant cadascun diversos punts de dansa o passos de ball per tal de crear les coreografies conjuntament. D'aquesta manera, els alumnes han après a reproduir i interpretar uns passos ja establerts. 

Els nens i nenes de 3r i 4rt ens han explicat l'experiència.

La Festa de la Primavera és la cloenda de tot un seguit d'activitats que fa l'Escola Empúries entorn del respecte per al medi ambient on ensenyen als nens i nenes a tenir cura de la natura i l'entorn. 

El temps i la pluja han permès que es pogués celebrar aquesta festa al pati de l'escola amb normalitat, i a on pares, mares, àvis i àvies han pogut gaudir d'aquesta festa.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar