Publicitat
Publicitat

El Cadet femení del Club Bàsquet l'Escala és l'únic que podria guanyar la lliga

Aquest any, el Club Bàsquet l'Escala podria guanyar una lliga. El cadet B d'Anna Casabella i Eva Guinart són primeres i únicament han perdut un partit en tota la temporda, contra la Unió Girona. Aquest passat cap de setmana, les blavetes han jugat contra el Fornells B i han guanyat de 40 punts de diferència.

En el Club Bàsquet l'Escala només hi ha un equip que té opcions reals d'aconseguir el campionat. És el cadet femení dirigit per Anna Casabella i Eva Guinart. Dels quinze partits que han jugat només n'han perdut un, contra la Unió Girona en el duel de la primera volta. El marcador va ser 53 a 44. En l'enfrontament de la segona, les blavetes van derrotes a les gironines amb nota. El resultat? 74 a 36.

Les escalenques han tingut enfrontaments còmodes contra la Vall d'En Bas B, el Santjoanenc o el Cadaqués i enfrontaments ajustats contra el Pia Olot. 

Una de les jugadores més desequilibrants de la lliga és Núria Mitjanas, que ja ha jugat alguns partits amb el sènior femení.

Al cadet femení li queden tres jornades per acabar el campionat. Els enfrontaments són contra Pia Olot, Santjoanenc i Castelló. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar