Publicitat
Publicitat

Fets reals i animació a la gran pantalla

El misteri de l’illa de Flannan i el biopic de Ralph Fiennes sobre el ballarí Nureyev, novetats destacades a la cartellera. Aquesta setmana també arriba animació amb ‘UgglyDolls. Extraordinariamente feos'

El mes de maig arriba carregat de novetats i amb algunes pel·lícules molt publicitades, per exemple aquest més arribarà ‘Aladdin’, la tercera entrega de ‘John Wick’, el film de personatges reals de la saga ‘Pokemon’ o la comèdia ‘Timadoras compulsivas’. Però abans no arribin aquestes estrenes, aquesta setmana en trobem diverses per fer les delícies dels amants del setè art.

Una de les destacades i per tota la família serà ‘UglyDolls. Extrordinariamente feos’, film basat ens els populars peluixos del mateix nom. Que els més nostàlgics poden pensar en certes ocasions amb la clàssica ‘Monsters’ de Pixar.

El film presenta un món on viuen els nostres protagonistes, una ciutat on els perfectes habitants viuen en un món màgic i perfecte lluny de qualsevol imperfecció. Per la seva part els que tene qualsevol petit defecte els UglyDolls són refugiats en un món apart on viuen tranquilament. La festa s’anima quan els dos móns es retroben i el dia a dia queda una mica alterat.

Per un públic més adult arriba el thriller  'Keepers, el misterio del faro' film basat en la misteriosa llegenda local de les illes de Flannan on s’explica la desaparició de tres vigilants del far el 15 de desembre de 1900 sense cap pista per saber que va passar. Gerard Butler i Peter Mullan són els protagonistes d’aquest film que comença quan James i Thomas decideixen ocupar-se del far local durant sis setmanes. Els acompanya un jove que el poble fa mal passar per ser un bastard. Després d'una forta tempesta i un fet inesperat, les coses es compliquen i veuen un vaixell que s'acosta, el qual podria tenir més d'una resposta.

Ralph Fiennes dirigeix el biopic sobre el que, per molts, és el millor ballarí de ballet de tots els temps, Rudolf Nureyev. El director i actor també apareix a la pel·lícula titulada ‘El bailarin’ que retrata la vida de l'artista des de la seva pobra infància a la ciutat soviètica d'Ufà, passant per la seva etapa d'estudiant a Leningrad fins a l'arribada a principis dels 60 a Paris. La cinta arranca precisament amb la preparació del ballarí per sortir de la Unió Soviètica per primera vegada. Aprofitant el viatge, tot i el seguiment del KGB, Nureyev s’aforntarà a la decisió de fuguir del seu país.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar