Publicitat
Publicitat

Final trepidant al grup primer de la Segona Catalana

Bescanó, l'Escala i Sant Feliu de Guíxols es juguen el campionat del grup primer de la Segona Catalana en les pròximes jornades. Si ens fixem en els darrers compromisos, l'equip escalenc és qui té pitjor calendari. El conjunt dirigit per Sepu ha d'enfrontar-se al Bosc de Tosca, Bescanó i Sant Feliu de Guíxols. 

Al grup primer de la Segona Catalana li queden 4 jornades i encara no se sap qui quedarà primer ni segon. Hi haurà emoció en les pròxims partits. 

El Bescanó és el líder amb 69 punts i amb la victòria d'aquesta jornada a Tossa ha encadenat la vuitena victòria consecutiva. Els quatre últims obstacles són Quart, l'Escala, Camprodon i Porqueres.

L'Escala és segon amb 68 punts i amb el triomf d'aquest cap de setmana contra l'Abadessenc ha sumat el tercer triomf seguit. Les últimes quatre jornades són contra Bosc de Tosca, Bescanó, Sant Feliu de Guíxols i Cassà de la Selva.

I el Sant Feliu de Guíxols és tercer amb 65 punts i aquest dissabte s'ha retrobat amb la victòria després de dues jornades encaixant derrota. Els darrers quatre compromisos són contra el Tossa, Quart, l'Escala i Camprodon. 

Aquests són els tres equips que tenen opcions reals al títol. Un ascendirà directament, l'altre farà les promocions i el darrer es quedarà amb la mel als llavis.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar