El sènior masculí guanya al Santjoanenc i a l'Adepaf de Figueres

El sènior masculí del Club Bàsquet l'Escala ha superat al Santjoanenc i a l'Adepaf de Figueres i té a tocar la permanència a la Tercera Catalana. A l'equip d'Albert Comas li queda una jornada per acabar el campionat. Serà a casa contra el Salt, un rival directe, el pròxim dissabte 11 de maig.

Dissabte, el sènior masculí va guanyar al Santjoanenc (69-57) i dilluns a l'Adepaf de Figueres (92-93). Dues victòries molt importants per assolir la salvació a la Tercera Catalana a falta d'un partit per completar la lliga regular.

Contra el Santjoanenc, l'equip va desplegar un bon joc. A la primera part, l'Escala va estar molt encertat. A la segona entrega va seguir la mateixa tònica però al final del tercer quart, els visitants van eixugar la diferència. Vam passar del 53 a 28 al 58 a 47.

Els resultats dels quarts: 21 a 9, 40 a 23, 55 a 37 i 69 a 57. Els màxims anotadors van ser Pau Esponellà amb 22 punts, Kike Fernández, Litus Martini i Ivan López amb 9 i Miquel Martí amb 6.

{{ tall Albert Comas, entrenador del CB l'Escala }}

La pròxima cita és contra el Salt, rival directe. Aquí es decidirà el futur de l'Escala. L'enfrontament contra els saltencs no es jugarà fins al pròxim dissabte 11 de maig. Serà a casa i a 1/4 de 7 de la tarda. En el partit de la primera volta, els escalencs van perdre 66 a 63.