Publicitat
Publicitat

Vintena victòria seguida del Benjamí B del FC l'Escala

El Benjamí B del Futbol Base de l'Escala aquesta jornada ha superat al Vilartagues i ha encadenat la vintena victòria consecutiva. L'equip de David Puig i Sergi Marín no ha perdut cap partit aquesta temporada i és el millor equip base del municipi.

És el millor equip base de l'Escala. El Benjamí B de futbol està aconseguint uns registres espetaculars. Amb la victòria per 9 a 0 d'aquesta jornada contra el Vilartagues, l'equip de David Puig i Sergi Marín ha encadenat el vintè triomf seguit. L'Escala és el líder de la Primera Divisió del grup 22 amb 76 punts, el segon és el Cassà amb tres punts menys. 

L'equip escalenc tot i que ho té molt bé per guanyar la lliga encara haurà d'esperar alguna jornada més perquè el Cassà has superat al Calonge per 4 a 0. 

Els escalencs han fet 248 gols en 26 partits, mitjana de 9,5 gols per enfrontament. I han rebut 14 gols, mitjana de 0,5 gols per enfrontament.  Els màxims golejadors de l'Escala són Nil Arrebola i Guillem Bosch amb 41 gols i Jordi Llach amb 38. I el central Lau Piera, que és central, ha fet més de 10 dianes.

 Les pròximes jornades, l'equip escalenc haurà d'enfrontar-se al Llagostera, Palamós, Palafrugell i Aro. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar