El FC l'Escala supera a l'Abadessenc en un final agònic (5-3)

El FC l'Escala seguirà una setmana més a la segona posició del grup primer de la Segona Catalana després de vèncer a l'Abadessenc per 5 a 3. La primera posició, ocupada pel Bescanó, és a un punt. La bona notícia de la jornada ha estat la reaparició del màxim golejador de l'Escala, Ignasi Massó.

L'Escala guanya a l’Abadessenc per 5 a 3. Denilson Rivas i Ignasi Massó van fer doblet mentre que Moha Chami en va fer un. Amb aquest triomf, els escalencs conserven la segona posició abans d’enfrontar-se a tres rivals directes: Bosc de Tosca, Bescanó i Sant Feliu de Guíxols.

Els escalencs van tenir un enfrontament exigent. L’Abadessenc es va avançar en el minut 2 amb el gol a pilota parada. En la sortida d'un corner concretament. Aleix Contreras posava la pilota a l'interior de l'àrea i Jordi Pla va superar la porteria de Joan Ureña.

Un minut més tard, Denilson Rivas posava l’empat a 1 amb un xut amb el peu dret. El 10 de l'Escala va rebre l'assistència de Moha Chami.

I a la mitja part s’arribava amb l’1 a 2, ja que en el minut 41, el visitant Aleix Contreras va superar la porteria de Joan Ureña de falta.

A la segona part, Ignasi Massó reapareixia després de dos mesos lesionat i va fer l’empat a 2.

Deu minuts després, en el 76, el local Denilson Rivas remuntava el partit i col·locava el 3 a 2 en el marcador.

Però un minut després, Musa Fatty va fer falta a l’interior de l’àrea i l’arbitre va xiular penal. El jugador de l'Abadessenc, Sergio Andres Santos, no va fallar des dels 11 metres i va equilibrar el partit a 3.

I ja en el tram final Moha Chami i Ignasi Massó van fer els gols de la victòria. Chami va rebre una gran assistència de David Barceló, nou fitxatge. El 20 de l'Escala atura la pilota amb el pit i completa la jugada amb el xut amb el peu esquerre.

I el gol d'Ignasi Massó que posava el 5 a 3 definitiu va venir d'una recuperació de David Barceló, la pilota va anar a parar a peus de Denilson Rivas i el 10 de l'Escala va fer l'assistència a Ignasi Massó que amb un xut amb el peu dret va superar la porteria d'Adrià Torrejón.

Ignasi Massó tornava i David Barceló debutava amb la samarreta del FC l'Escala. De fet, el nou jugador va participar en els dos últims gols de l'Escala.

La pròxima cita és al camp del Bosc de Tosca. En el duel de la primera volta, els escalencs van guanyar 3 a 0.