Publicitat
Publicitat

El Club Tennis l'Escala organitza un ràpid de tennis i aprofita per inaugurar la nova il·luminació

Un total de 20 parelles, de diferents edats i nivells, van participar en el ràpid de tennis que va organitzar el Club Tennis l'Escala dissabte a la tarda. Es va aprofitar l'ocasió per inaugurar oficialment la nova il·luminació de tecnologia LED. Tot es va completar amb una barbacoa i música a la freca. 

Anunci 0s

Dissabte a la tarda, a les instal·lacions del Club Tennis l’Escala, es va fer un ràpid de dobles de tennis. Hi varen participar 20 parelles. Els tennistes tenien edats i nivells ben diferents. El club va fer les parelles en funció del nivell de cada participant. No era un torneig competitiu.

El Club Tennis l'Escala va aprofitar aquesta cita per inaugurar oficialment les noves llums, que han passat a ser de tecnologia LED.

El cost de l'obra l'ha assumit íntegrament l'ajuntament. Era una sol·licitud que el club demanava des de feia temps. Les llums no es canviaven des de la fundació del club. També s'ha fet per una qüestió de seguretat perquè hi havia el perill de què caigues algun focus.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar