Publicitat
Publicitat

Avengers Endgame, l’última batalla

Aquesta setmana la cartellera té nom propi 'Los Vengadores: Endgame', amb ella arriba el desenllaç de la saga 'Los vengadores' on al llarg de les quatre pel·lícules s'ha enllaçat com mai totes les pel·lícules d'herois de la casa marvel per formar un equip de superherois enorme i fer front al malvat Thanos.

Aquesta setmana arriba a la cartellera una d'aquelles pel·lícules que farà sacsejar la taquilla parlem de la traca final de 'Los Vengadores' amb la conclusió final de la saga titulada 'Vengadores Endgame'. A l'última entrega es  mostrava com Thanos  consumava el seu pla de dur a terme un genocidi còsmic que feia desaparèixer la meitat del superpoblat univers cinematogràfic de Marvel. La nova entrega continua just aquí amb un món en estat de dol,  que no aconsegueix deixar enrere el pes de les absències. L'arribada de la Capitana Marvel suggereix una solució a la tragèdia amb una gran batalla final, però l'entrada en escena d'Ant-Man farà canviar els plans de l'equip de superherois. 

Segurament estem davant una de les cintes de Marvel amb menys acció  i amb més capacitat nostàlgica que mai. 'Endgame' és un autohomenatge, fascinant i, que barreja la tragèdia lleugera amb aquesta aura mítica del personatge que reneix com una au Fènix, que els còmics de la casa han sabut jugar tan bé.

Aquesta setmana també arriba un western, un gènera que normalment arriba amb contegotes a les cartelleres. A la pel·lícula 'Sin Piedad'  Ethan Hawke i Dane DeHaan seran Billy el Niño i el Sheriff Pat Garrett.El jove Rio, fuig de casa seva per intentar salvar a la seva germana del seu oncle. Durant el camí coneix el sheriff Garrett que persegueix el bandoler Billy el niño. Rio haurà d'escollir convertir-se en un bandoler o un home d'honor i demostrar quin tipus d'home vol ser per salvar la seva família. 

Per aquells que busquin una comèdia lleugera, aquesta setmana arriba 'La pequeña Suiza' film espanyol on s'expliquen les aventures d'un poble que vol passar a formar part del territori basc. Després de la negativa del govern, un fet dins el santuari fa que els habitants del poble demanin formar part de Suíssa. 

Julianne Moore i John Turturro són els protagonistes del drama 'Gloria Bell' remeak americà del film Gloria dirigida pel mateix director, Sabastián Lelio l'any 2013.

Gloria, divorciada de cinquanta anys, viu  en un petit pis amb els seus fills. Gloria acostuma a sortir cada nit en un pub, allà canta les seves cançons preferides i coneix a molta gent. Una nit apareixera  a la seva vida Arnold, un divorciat amb el qual saltaran xipes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar