Publicitat
Publicitat

Premi Ràdio Associació per al programa El Far

El programa El Far, que s'emet cada tarda per cinc emissores locals de poblacions litorals, entre elles Ràdio l'Escala, rep una menció d'honor als premis Ràdio Associació de Catalunya. En l'edició d'enguany han estat premiats Albert Om, Jordi Basté i Lídia Heredia en els apartats principals.

Anunci 0s

Ràdio l'Escala i les emissores locals d'Arenys, Vilanova i la Geltrú, L'Ametlla de Mar i Deltebre, que participen al programa El Far, el programa de mar de Catalunya, han rebut una Menció d'Honor als Premis Ràdio Associació de Catalunya que distingeixen cada any els professionals de la ràdio en català i els millors programes de cada any. El Far és un magazine que tracta de forma àmplia tot allò que gira entorn la temàtica marinera, ja sigui des de la vessant de la pesca, la conservació del medi marí o l'activitat turística i esportiva vinculada al mar. S'emet des del mes de setembre passat i és una coproducció de les cinc emissores citades amb La Xarxa de Comunicació Local.A la gala de lliurament de premis d'ahir, el conductor del programa, Josep Maria Cano, de Ràdio Arenys, destacava que, passats 40 anys del naixement de la primera ràdio local a Catalunya, aquest model s'ha fet gran i pot fer qualsevol projecte, si és de qualitat.

Per Ràdio l'Escala van assistir a la cerimònia de lliurament de premis el director de Ràdio l'Escala, Abel Font, i la periodista Cristina Cantal, la veu de l'Escala al programa El Far.

En la dinovena edició d'aquests premis, l'actualitat catalana ha marcat la convocatòria. Tant és així, que el jurat ha atorgat una Menció Especial al programa "Nadal a la Presó". El premi al millor professional ha estat per Albert Om, el de l’Excel·lència per Jordi Basté, el Guardó 1924 per Lídia Heredia, el millor programa de ràdio local per “Connexió Local” d’IB3 Ràdio, el millor programa de ràdio per “Catalunya Migdia”, el Premi a la Inclusió per “MAS Enllà” de Ràdio Banyoles i el Premi a la Innovació per “Tor, tretze cases i tres morts”. El jurat, presidit per Carles Solà, estava format per Assumpció Maresma, Jordi Margarit, Joan Manuel Tresserras i Gaju, Imma Tubella.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar