Publicitat
Publicitat

L’Anxova Peluda, premiada

L’Anxova Peluda, premiada per la seva tasca de voluntariat amb el premi Ten Outstanding Youth persona, en la categoria de lideratge humanitari , atorgat per la Jove Cambra Internacional de Catalunya. 

Anunci 0s

L'associació protectora d'animals l'Anxova Peluda ha estat guardonada amb el premi Ten Outstanding Youth Persons, en la categoria de Lideratge Humanitari o Voluntariat que atorga la jove cambra internacional de Catalunya. L'entitat se sent molt satisfeta amb el reconeixement per una tasca que exerceix de forma voluntària i amb recursos privats. 

El projecte de l'Anxova Peluda ha estat guardonat, just en l'any del seu cinquè aniversari, una protectora que treballa dia a dia per no deixar cap gos sense llar. Una feina completament altruista que aportar molta satisfacció a l'equip.

Els TOYP són uns premis que es van crear el 1983, de la mà de l'associació sense ànim de lucre JCI, una entitat formada per joves ciutadans actius que duen a terme diversos projectes i activitats en les branques de Comunitat, Oportunitats Professionals, Formació i Internacional, assumint responsabilitats i desenvolupant habilitats directives, i que actua d'acord amb els objectius de la ONU. L’acte d’entrega de premis es farà el dissabte 27 d’abril, a les 19 h, a Tarragona. A partir d’aleshores, es començarà el procés per a optar a guanyar com a TOYP en l'àmbit mundial, sempre en la categoria de Lideratge Humanitari o de Voluntariat.© 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar