Publicitat
Publicitat

Primera caminada impulsada des del CAP de l'Escala i l'Associació Run Woman Run

Aquest matí ha arrencat el cicle de 10 sessions que ofereixen les professionals de l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala, l'Ajuntament i l'Asssociació Run Woman Run, per motivar a la ciutadania a fer més activitat física. En aquesta primera jornada s'ha anat caminant des del CAP fins a Sant Martí d'Empúries. 

Aquesta iniciativa s'inclou dins el programa "Activa la vida. Millora la vida" i s'emmarca dins la celebració del mes de l'Activitat Física i l'Esport. És el primer cop que l'ABS de l'Escala participa en aquest projecte impulsat per la Generalitat de Catalunya, organitzant diverses activitats al llarg del mes. Avui s'ha celebrat la primera sessió d'un total de 10, totes elles gratuïtes i obertes a totes les edats amb l'objectiu de fomentar l'activitat física com a hàbit diàri entre la població. 

Ens ho explicat la Raquel Salvatella, infermera i impulsora del projecte.

 

Aquestes sessions aniràn augmentant de ritme progressivament. La idea principal es que els participants s'iniciïn en l'hàbit del córrer, que aprenguin la tècnica de carrera, de posició corporal i de respiració, amb l'assessorament personalitzat d'una corredora i el suport de l'aplicació de mòbil TwinApp Running, una app gratuïta que posa en contacte corredors locals per fer exercici junts. 

L'Angelina és una de les participants en el projecte.

En total es celebraran 10 sessions i es faran setmanalment organitzat des de l'Àrea Bàsica de Salut de l'Escala. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar