Publicitat
Publicitat

Tres equips del futbol base aspiren a guanyar la lliga

Aquesta temporada 2018-19 està essent especialment èxitosa en el Futbol Base de l'Escala. Fins a tres equips tenen possibilitats de guanyar la lliga. Res a veure amb l'any passat que cap conjunt va poder endur-se cap títol. El Cadet B, l'Infantil B i el Benjamí B pròximament sabran si es proclamen campions.

Aquest any és un any completament diferent al de l'any passat. Si a l'exercici anterior no hi havia cap equip que guanyés la lliga aquest curs la podríen guanyar fins a tres equips: el cadet B de Xavi Carmona, l'infantil B de Salam i Botxi i el benjamí B de David Puig i Sergi Marín.

El Cadet B amb la victòria del passat cap de setmana contra el Cadaqués va encadenar el quinzè triomf seguit. L'equip escalenc és el líder destacat de la Segona Divisió del grup número 6. El segon classificat, que és el Vilamalla, el té a vuit punts. Els blaugrana únicament han perdut un dels 22 enfrontaments que han disputat. La derrota va ser contra l'Esplais. Els tres màxims golejadors són Joel Batlle amb 15 dianes seguit de Marcos Orcera amb 12 i Martí Puig 11.

Els enfrontaments que li queden al Cadet B són contra el Juncària, la Jonquera, el Sant Pere Pescador, el Borrassà, el Navata i el Tramuntana. 

L’Infantil B també aspira a guanyar la lliga. L'equip escalenc competeix a la Primera Divisió del grup 17 i ocupa la primera posició amb un total de 72 punts. El segon és el Peralada amb 68. Els de Salam i Botxi només han perdut un partit, contra el Peralada a casa per 3 a 4. Un Peralada que és el rival directe i que al seu camp va perdre contra l’Escala per 1 a 2. Molt important aquesta victòria contra el Peralada, un triomf que pot donar la lliga.

Ara queden 5 partits que són contra equips de la part baixa, excepte l'últim que serà contra el Quart, quart classificat. Els més assequibles seran els del Tordera, Vilablareix, Farners i Vilobí.

I el tercer equip que opta al títol és el Benjamí B de David Puig i Sergi Marín. La passada jornada a Calonge van aconseguir la dinovena victòria consecutiva.  Els escalencs no han perdut cap partit i són liders amb 73 punts. El Cassà és segon amb tres punts menys. Els màxims golejadors són Nil Arrebola i Guillem Bosch amb 39 gols i Jordi Llach amb 35. El Benjamí B ha aconseguit victòries molt destacades. Contra el Figueres va guanyar 0 a 20, contra el Baix Ter 0 a 17 i contra el Pals 0 a 14.  La victòria més important ha estat sens dubte contra el Cassà, el rival directe. A la primera volta van empatar a 0 però a la segona es va guanyar per 2 a 4.

En les pròximes setmanes es confirmarà quins equips acaben aconseguint el títol de campions.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar