Publicitat
Publicitat

Renovació conveni Projecte Sèpia

L'ajuntament de l'Escala i el projecte sèpia, signen per quart any consecutiu el conveni de col·laboració per tal de dur a terme la campanya d'aquest any 2019, que enguany i degut el temps començarà una mica més tard. 

Per quart any, l'ajuntament i el projecte sèpia han signat el conveni de col·laboració per continuar un any més desenvolupant les activitats  de recuperació de la sèpia i el calamar a la mar d'Empúries. Un projecte molt interessant des del punt de vista ambiental, turístic i educatiu. 

Aquest any  2019 el projecte sèpia arriba a la seva fase final, això vol dir, que a partir el 2020 el projecte inicia un nou curs amb una formula diferent. De fet, els quatre anys del projecte han servit per conservar i millorar el medi ambient per afavorir la recuperació de les sèpies i calamars, ajudar als pescadors artesanals a obtenir una pesquera tradicional, sensibilitzar el concepte de retorn al mar i fomentar la pesca sostenible de qualitat i kilòmetre cero. Amb tots aquest objectius complerts, ara el projecte ha de continuar sol.

Recordem que aquest projecte es pot dur a terme gràcies a la col·laboració econòmica del sector públic i privat i que es va posar en marxa per tal d'afavorir la reproducció de la sèpia i el calamar al mar mediterrani.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar