Publicitat
Publicitat

Nova edició del Festival EscalRock

La Sala Polivalent va acollir per  quart any consecutiu el Festival EscalaRock, enguany amb la participació de tres grups de metall i l'actuació del músic local Robin Knight. 

L'Escala ha acollit un any més el festival EscalaRock, un macroconcert que va néixer per donar visibilitat als grups locals i de proximitat. Després de 4 edicions, el festival encara va agafant forma per aconseguir la millor fórmula. Per això aquest any s'han integrat nous membres al festival i també s'ha passat de sis grups a tres més un local. 

Per l'escenari de l'EscalaRock han passat aquest any grups com Shouting Last de Girona, Saltimbankya de Barcelona, el grup de hevy metall Cendres de Girona i l'escalenc Robin Knight. Grups d'estils diferents però amb el metall d'ingredient principal. El futur de l'EscalaRock passa per tornar als origens amb el Rock de protagonista. 

 

Per altra banda, l'associació catalana de música ecléctica l'Escala, l'organitzadora del festival té nous objectius per continuar creixent. El principal passa per formar part del teixit cultural del poble. 

  

Des de l'organització s'espera poder comptar per les pròximes edicions amb grups de diversos estils, com les primeres edicions. Tot i això no és descarta la creació d'un festival exclusiu de metall vista la bona acollida d'aquest tercer EscalaRock. L´acte, d´accés gratuït, li donen suport l´Ajuntament, l´ADET i l´associació catalana de músics eclèctics.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar