Publicitat
Publicitat

El jugador Nil Angelats visita el Campus de bàsquet de Setmana Santa

La tercera edició del Campus de bàsquet de Setmana Santa ha superat les cinquanta inscripcions. Tots els participants van treballar la tècnica individual. L'últim dia es va rebre la visita de Nil Angelats, jugador actual del Bàsquet Girona que ha jugat a l'ACB amb el Manresa.

Anunci 0s

54 jugadors i jugadores, des de la categoria premini fins a la cadet, han participat en la tercera edició del campus de bàsquet de Setmana Santa que va organitzar el Club Bàsquet l'Escala des de dilluns i fins dimecres. Els joves van estar treballant la tècnica individual. A més, també van fer competicions individuals i per equips.

Si l'any passat va visitar el campus l'entrenador Alfred Julbe, un històric del bàsquet del país, enguany s'ha comptat amb el jugador Nil Angelats que actualment juga amb el Bàsquet Girona a la Lliga de Leb Plata però que ha defensat també les samarretes del Manresa a l'ACB i del Licher Basket Baeren d'Alemanya de la lliga alemanya.

Tancat el campus de Setmana Santa, el club ja ha obert les inscripcions pel campus d'estiu. © 2020 canal10.cat - Avís legal - Contactar