Publicitat
Publicitat

Els equips del FC l'Escala no passen dels vuitens de final del MIC

En la 19ena edició del MIC, el FC l'Escala va presentar dos equips: un aleví i un infantil. Els alevins van ser elimiants en els vuitens de final de la fase de consolació contra l'Strikers mentre que els infantils no van poder passar als quarts de la fase final amb la derrota contra el PSV.

S'ha acabat la Setmana Santa i s'ha acabat el MIC2019. A l'estadi escalenc, el Nou Miramar, s'hi han jugat un total de 17 partits. El FC l'Escala enguany ha comptat amb dos equips, un aleví i l'altre infantil. Els alevins van ser eliminats en els vuitens de final de la fase de consolació mentre que els infantils van caure en els vuitens de final de la fase final. 

Els alevins en la fase de classificació es varen enfrontar a l'Olot, a l'Uno World Sports del Japó i al De Anza Force dels Estats Units. En el partit inaugural contra l'Olot, l'equip escalenc va perdre per 1 a 4. L'únic gol local el va signar Jordi Martí, el millor jugador de l'Escala en aquest MIC2019. I les dianes olotines les van fer Xaloc Paradas, Joan Plana i Joel Verdaguer. 

Contra l'Uno World Sports es va acabar empatant a 2 en un partit en què s'anava guanyant 0 a 2 gràcies als dos gols de Jordi Martí. Un gol va ser de cap i l'altre de falta directa. Martí ha tancat el campionat amb 3 gols. 

I contra el De Anza Force dels Estats Units es va cedir per 0 a 3. Els gols de Mikhael Mahan, Randhu Reyes i Moises Alexander van condemnar a l'equip escalenc. 

Amb aquests resultats, l'Escala va quedar quart del seu grup i va anar directe cap a la fase de consolació. Els blaugrana van ser eliminats en el primer partit contra l'Strikers per 3 a 1. Precisament l'Strikers va ser el campió de la fase de classificació que va debutar amb victòria contra el Sant Pere Pescador a l'Escala. 

I el campió de la categoria aleví de Futbol 11 ha estat el Barça ja que va desfer-se del València per 2 a 0. Els blaugrana van aconseguir el bitllet per la final després de derrotar al Manchester United per un clar 4 a 0.

I els infantils van caure en els vuitens final de la fase final contra el PSV per 0 a 5. Es va arribar als vuitens perquè l'equip escalenc va derrotar als setzens al FC Porto Drangon Force per 0 a 1 amb un autèntic golàs d'Eric Saavedra des de fora de l'àrea. En la fase de classificació, els anxovers van perdre contra el Celta (5-0), van empatar contra el North Carolina (1-1) i van guanyar a l'Espluguenc per 0 a 10. Biel González va fer 4 gols i Eric Saavedra i Iker Ruiz van fer dos gols cadascun.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar