Publicitat
Publicitat

Suspeses les llicències durant un any a l'entorn de l'Estany de Poma

El ple de l'Ajuntament de l'Escala ha acordat  suspendre qualsevol llicència urbanística a l'entorn de l'Estany de Poma per un període d'un any, a l'espera de marcar quin ha de ser el seu tractament en el nou planegament urbanístic municipal, que s'està tramitant. D'altra banda, el ple també ha acordat fer una modificació de crèdit que preveu una partida de 430.000 euros per a l'adquisició d'una finca  just al costat del CAP.

El ple de l'Ajuntament de l'Escala va acordar amb la majoria dels vots favorables els dos punts a l'ordre del dia del ple extraordinari, per una banda va acordar suspendre qualsevol llicència urbanística a l'entorn de l'Estany de Poma per un període d'un any, a l'espera de marcar quin ha de ser el seu tractament en el nou planegament urbanístic municipal, que s'està tramitant. 

Amb la suspensió de llicències i de la tramitació de plans urbanístics derivats concrets i d'instruments de gestió urbanística, l'objectiu és tenir el temps suficient per redactar una modificació del planejament general que ordeni de forma coherent tot aquest entorn i incorpori els valors ambientals de l'espai.

D'altra banda, el ple també va acordar fer una modificació de crèdit que preveu una partida de 430.000 euros per a l'adquisició d'una finca de més de mil metres quadrats situada just al costat del CAP i de la comissaria compartida per Mossos d'Esquadra i Policia Local. L'objectiu és disposar d'un espai que permeti tant la possible ampliació de la comissaria com dotar de major nombre d'aparcaments aquesta zona.

Els dos  punts es van aprovar amb els vots de l'equip de govern i ERC L'Escala,  i l'abstenció del PeDCAT, el Partit Popular i els regidors no adscrits. 

En acabar el ple, es comunicava a tots els regidors presents la celebració d'un últim ple abans d'eleccions durant el mes de maig.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar