Publicitat
Publicitat

Ocupació Setmana Santa

L'ocupació turística fa el ple els dies forts de la setmana santa, tot i el mal temps. Les activitats de natura i esport han estat les més demanades a l'oficina de turisme, que ha vist incrementades en un 40% les atencions donades.

La Setmana Santa que hem deixat enrere, més tardana que mai, ha deixat unes xifres molt positives pel que fa a ocupació i atencions donades des de l'oficina de turisme. Tot i el temps inestable que ha dominat tot el cap de setmana, l'ocupació ha fet ple el divendres i dissabte, quedant-se en un 80% la resta de dies. A l'oficina de turisme s'ha treballat molt més que l'any passat en els mateixos dies, amb un increment que ha rondat el 40%, com també hi ha hagut moltes més visites a l'espai web de turisme. Tot plegat son les xifres globals d'una setmana santa de la qual la regidora de turisme, Marta Rodeja n'ha fet una valoració molt positiva:

 Les activitats d'aquests dies, fins a una trentena en tots els àmbits, han estat seguides també per molt de públic. I des de l'oficina de turisme moltes informacions giraven sobre activitats de natura i esport.

Al llarg d'aquest informatiu i dels propers dies, anirem repassant i passant balanç al munt d'activitats celebrades aquests dies.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar