Publicitat
Publicitat

Barça, Manchester, València i Bilbao han jugat avui a l'Escala

El MIC 2019 torna a fer parada a l'Escala. Durant el dia d'avui, els equips més destacats de la Classe D (Futbol 11) han jugat a l'estadi escalenc: Barça, Manchester United València i Bilbao. Demà sera el torn dels vuitens  quarts de final. Fins al moment, hi ha hagut una davallada d'aficionats. 

A l'Escala, avui dijous s'han vist els millors equips de la classe D del MIC 2019, que són els alevins del Futbol 11. Barça, Manchester United, València i Atlètic de Bilbao han jugat al Nou Miramar. A la grada hi havia l'exjugador del Barça, Patrick Kluivert, i tothom li ha demanat fotografies.  

El primer partit ha estat el del FC l'Escala que ha acabat empatant a 2 contra l'Uno World Sports del Japó. Els escalencs guanyaven 0 a 2 amb els gols de Jordi Martí. 

Tot seguit, ha arribat l'àmplia victòria del Manchester United contra l'Alianza Pereira de Colombia. El marcador 0 a 9. Bon partit de Shea Lacey i Finley Joseph. 

El tercer partit ha estat el Barça - Tottori Select, un duel que s'ha completat amb triomf blaugrana per 0-19. Han destacat especialment Landry Cephas i Lamine Yamal.

I ha tancat el matinal, l'Atlètic Club de Bilbao - Strikers. 

I ja a la tarda, s'han jugat l’Escala - De Anza Force dels Estats Units, Figueres - Alianza FC Pereira, Sant Andreu - Total Futbol Academy i el València  Roosendaal.

Els vuitens de final de la fase final es jugaran demà divendres de 9 a 1 i els quarts de final es disputaran a 2/4 de 6 i a les 7 de la tarda. Les semifinals es tindran lloc a Torroella de Montgrí i la final a Palamós. I els camps del Torroella i l'Estartit acolliran la fase de consolació. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar