Publicitat
Publicitat

El Cor Indika es prepara per la cantada de Caramelles

El Cor Indika ja està escalfant les veus per la seva tradicional cantada de Caramelles el diumenge 21 d'abril. Com és tradició començaran la cantada a la plaça de l'ajuntament i tot seguit ho aniran fent pels carrers i comerços del nucli antic. 

Un any més, i com és tradició a molts municipis catalans, durant la Setmana Santa són habituals les cantades de Caramelles. L'Escala no és menys, i el Cor Indika un any més farà la seva tradicional cantada el proper diumenge 21 d'abril. La cita és a les 12 del migdia a la plaça de l'ajuntament. Tot seguit, els cantaires, recorreran els carrers i comerços del nucli antic. 

Enguany la cantada de Caramelles del Cor Indika, torna a tenir un objectiu solidàri. Durant la cantada faran un recapte d'aliments per al Banc dels Aliments Local. Els components del cor remarquen de la importància d'ajudar a la gent necessitada i conviden a tothom a participar d'aquesta cantada de Caramelles tot contribuïnt a la causa, portant aliments bàsics com; arròs, pasta, llet o llegums entre d'altres. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar