Publicitat
Publicitat

Cinema de Setmana Santa

'La llorona', 'Gracias a dios' o 'La espía roja' les estrenes més destacades d'una setmana santa on no trobem cinema religiós. 

La setmana santa ens porta diverses novetats a les sales de cinema, moltes d'elles arriben un dia abans a la cartellera per aprofitar els dies festius. Enguany les novetats destaquen per l'absència de cinema religiós, tant habitual a les pantalles aquesta setmana. 

François Ozon presenta aquesta setmana 'Gracias a dios' un film duu i de molta actualitat basat en fets reals. Alexandre viu a Lyon amb la seva família, un dia per casualitat li arriba que el capellà que va abusar d'ell continua treballant amb nens, així comença un combat obert on altres víctimes intentaran desemmascarar la trama, però la repercussió mediàtica no deixarà a ningú indiferent. 

Tom Hughes, Judi Dench i Sophie Cookson són els protagonistes de 'La espía roja' un film d'espies de tota la vida amb una estructura clàssica i inspirada en fets real. 

Any 2000, Joan Stanley gaudeix de la seva jubilació en un barri residencial, la seva vida farà un gir de 180 graus quan serà acusada de proporcionar informació a la Rússia comunista. Així de com passem a l'any 38 per coneixer més de la vida d'Stanley des dels seus anys universitaris, passant per les seves primeres feines durant la segona guerra mundial.

A Mèxic hi ha una llegenda molt famosa que s’explica als nens per fer-los por. Fa molts anys una dona indígena es va enamorar d’un home espanyol i van tenir una relació secreta. D’aquesta relació en van néixer tres fills i, durant molt de temps, van mantenir la seva relació en secret però l’home va acabar deixant-la per casar-se amb una espanyola de l’alta societat. La dona  no va poder suportar la situació i va ofegar els seus fills en un riu i després es va suïcidar. 

Si de per si la llegenda ja és tètrica, de la mà del cineasta James Wan encara ho és més. Sota el títol de 'La llorona' arriba aquest film que presenta una dona que treballa a serveis socials qui veurà com la seva vida i la dels seus fills corre perill quan es veuen immersos en un regne sobrenatural ple de terror. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar