Publicitat
Publicitat

El MIC desembarca dimecres a l'Escala

La dinovena edició del MIC arrenca aquest dimecres a les comarques gironines. A l'Escala els partits comencen a la tarda amb el debut de l'aleví del FC l'Escala contra la UE Olot. Els grans equips d'aquesta edició seran el FC Barcelona, el Manchester United, l'Atlètic Club de Bilbao i el València CF. 

Arriba Setmana Santa i amb ella com ja és tradició, el MIC. El torneig, organitzat per MICSports, es disputarà des de dimecres fins diumenge en 35 seus de la demarcació de Girona, entre elles l'Escala.

El MIC mantindrà les xifres del 2018, es jugaran 900 partits i hi haurà la participació de 364 equips, de 44 països dels 5 continents. Recordem que els alevins de l'Escala s'enfrontaran a la UE Olot, al De Anza Force dels Estats Units i a Uno World Sports del Japó.

El tret de sortida del MIC a l'Escala serà dimecres a la tarda, concretament de 5 a 8. El primer partit, l’inaugural, el jugarà el FC Escala, de categoria aleví, contra l’Olot a les 5. Tot seguit, a les 6, el FC Sant Pere Pescador s’enfrontarà a l’Strikers FC. I tancarà la primera jornada el duel entre el RBC Roosendaal i FC Olympian.

I dijous, es respirarà MIC tot el dia. El millor serà el matí ja que desfilaran els millors equips: FC Barcelona, Manchester United FC i Atlètic Club de Bilbao. També participa el València CF. Els partits seran de 9 a 1 i de 4 a 8. A les 9, el FC l’Escala jugarà contra l’Uno World Sports A les 10, el Manchester United s’enfrontarà a l’Alianza FC Pereira A les 11, el Barça tindrà compromís davant el Totorri Select I a les 12, l’Atlètic de Bilbao jugarà contra l’Strikers FC. 

I ja a la tarda, a les 4, el FC l’Escala s’enfrontarà al De Anza Force A les 5, el Figueres jugarà contra l’Alianza FC Pereira A les 6, la UE Sant Andreu tindrà compromís davant el Total Futbol Academy i l’últim partit, a les 7, el València CF s’enfrontarà al RBC Roosendaal.

Els vuitens de final de la fase final es jugaran divendres de 9 a 1 i els quarts de final es disputaran a 2/4 de 6 i a les 7. Les semifinals es jugaran a Torroella de Montgrí i la final a Palamós. I els camps del Torroella i l'Estartit acolliran la fase de classificació. 

Aquest any no només hi haurà un equip aleví competint sinó també un equip infantil. Els rivals de l'Escala són el Celta, l'Espluguenc i el North Carolina dels Estats Units.

Dimecres a les 6 juguen contra el North Carolina a Palafrugell, dijous a les 10 s'enfronten al Celta i i a les 6 contra l'Espluguenc a Mont-ras.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar