Publicitat
Publicitat

Carles Carlà, alcaldable de Gent de l'Escala

Carles Carlà és l'alcaldable de Gent de l'Escala per a les municipals del mes vinent. Ahir van omplir la sala del CER per presentar els eixos principals de l'ideari amb què concorreran a les eleccions, amb la voluntat de diferenciar-se dels partits més clàssics i respondre a tots aquells qui es senten orfes de representació a l'Ajuntament.

Carles Carlà i Xavier Ballesta encapçalaran, per aquest ordre, la candidatura de Gent de l'Escala a les properes eleccions municipals. Una decisió votada assambleàriament i que ahir al vespre es va oficialitzar en la presentació pública feta al CER davant més de 130 persones que omplien la sala. Carlà i Ballesta havien anat als llocs tercer i primer de la candidatura d'ERC ara fa quatre anys. A l'acte d'ahir, es va presentar el decàleg d'intencions d'aquesta nova formació que s'autodefineix com a republicana, laicista, assambleària, progressista, ecologista, feminista i independentista.

A l'acte d'ahir, Gent de l'Escala va explicar els eixos del seu programa, prioritzant sempre la gent. De fet, els apartats del fulletó que van presentar ahir està dividit en capítols per a la gent gran, la gent treballadora, la gent cívica, la gent sostenible, al responsable, la jove, la solidària, l'emprenedora, la compromesa, la menuda i la solidària.

Gent de l'Escala encara les eleccions municipals amb il·lusió i amb uns horitzons ben modestos. De fet, deia Xavier Ballesta, estarien disposats fins i tot a treballar pel poble encara que no traiessin cap regidor

La presentació d'ahir es va acabar amb una degustació d'anxoves i pastissos dolços i la tertúlia corresponent després de la proesentació en societat d'una formació que apareix de nou a la palestra política local de l'Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar