Publicitat
Publicitat

Molt de cinema romàntic a la pantalla gran

Aquesta setmana la cartellera s'omple amb drames romàntics, en són exemple: 'After', 'A la vuelta de la esquina', 'Dobles vidas' o 'El día que vendrá'. L'animació també la tenim present amb 'El parque mágico' l'aposta de la festivitat de setmana santa. 

Cap de setmana prèvia a les festes de setmana santa, una festivitat que aquesta setmana ja es deixa veure a les sales de cinema amb diverses novetats per un públic infantil i juvenil. A més a més la setmana resulta curiosa pel que fa a gèneres doncs, per primera vegada amb moltes setmanes l'amplià majoria de novetats són drames romàntics.

L'estrena que més opcions té per triomfar a la taquilla serà la cinta d'animació 'El parque mágico' de Paramount Pictures i els estudis espanyols Illion Animation, responsables de 'Planet 51'.

El film narra la història d'un sorprenent parc d'atraccions que desperta la imaginació de la June, una nena molt creativa que descobreix un parc d'atraccions. La cosa es complicarà quan la nena descobreix que el parc i tots els animals són part de la seva imaginació i només podrà podrà salvar-los amb la seva creativitat. 

Un altre de les destacades serà 'Lo dejo cuando quiera' el més nou de Carlos Therón a la vegada la versió espanyola d'una comèdia italiana de l'any 2014. Un film curiós combinació de 'Breaking bad' i 'Resacón en Las Vegas'.

Amaia Salamanca i Pedro Casablanca acompanyen els protagonistes David Verdaguer, Ernesto Sevilla i Carlos Santos en el seu canvi radical de vida.  Tres amics, professors d'universitat, es queden sense feina en l'època de la crisi econòmica. Els tres troben en el projecte d'investigació que porta un d'ells des de fa anys, la solució a la seva situació d'atur. Es tracta d'un complex vitamínic que ofereix energia i vitalitat extrema. Els tres exprofessors s'endinsaran en el món de la nit i dels negocis per a comercialitzar la mercaderia, i patiran les dificultats de moure's en un ambient allunyat del seu.

I des del Regne Unit arriba una dels drames romàntics de la setmana, una història d’amor de postguerra, remordiments i secrets, amb Keira Knightley de protagonista juntament amb Alexander Skarsgård i Jason Clarke.

Any 1945, la guerra tot just ha acabat. Una dona britànica, viatja a Alemanya per retrobar-se amb el seu marit, un coronel que carrega el pes d'haver de reconstruir un país ensorrat. Però quan arriben a la seva nova casa, la jove esposa descobreix que ha de compartir la casa amb el seu antic propietari, un jove alemany vidu i la seva filla. Dins aquesta atmosfera carregada, l'hostilitat i el dolor donen pas a la passió i la traïció. 

I no deixem el romanticisme però canviem de target de públic amb 'After' drama adolescent adaptació del primer dels quatre llibres de la saga literaria  d'Anna Todd. 

Una jove estudiant, responsable i ordenada, s'enamora d'un  adolescent amb un fosc passat durant el primer any d'universitat. Un fet que li canviarà la vida, junts superen nombrosos obstacles  i viuen experiències inherents a l'etapa en la qual es troben, com el descobriment sexual o les conseqüències, no sempre idíl·liques, de les relacions amoroses. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar