Publicitat
Publicitat

Desena trobada d'entitats juvenils de l'Alt Empordà

Prop de 400 joves d'un total de vint associacions i divuit espais joves participen a la desenta trobada d'entitats juvenils de l'Alt Empordà. Es fa demà a La Platja i constarà d'un espai de debat, tallers, exhibicions, sopar de germanor, espectacle de foc i concert.

L'Escala acull per primer cop la trobada anual d'entitats juvenils de l'Alt Empordà, que fa ja deu anys que es va crear. La trobada, que engegarà amb un debat sobre polítiques juvenils a les quatre de la tarda, s'allargarà fins a la nit amb activitats ben diverses que persegueixen sobretot un objectiu: el de generar cohesió entre les múltiples associacions juvenils i espais joves de la comarca.

A la trobada s'hi espera la presència d'entre 350 i 400 joves provinents d'un total de 20 associacions i 18 espais joves de la comarca.De les quatre fins a quarts de set s'aniran fent activitats a La Platja. Son tallers de danes, de manualitats, de titelles, de creps, de galetes i pastissos. També exhibicions de balls tradicionals i de castellers, gimkana jove, un match d'improvisació i presentació de la campanya "xcarnavalnototshival".Després està programada l'actuació de dos djs de adolescents.cat.Des de l'àrea de joventut s'acull amb molta il·lusió aquesta trobada que, a banda de ser el primer cop que es fa a l'Escala, també és el primer cop que es fa entrada la primavera.

El component festiu és molt present a la trobada. De fet, després de l'exhibició de djs d'adolescents.cat, s'arrodoneix la jornada amb un sopar de germanor, sessió de percussió amb la Batuskala, espectacle pirotècnic i concert amb la banda Dalton Bang.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar