Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala espera recuperar jugadors pel tram final de lliga

El FC l'Escala té el desig de recuperar gairebé tots els efectius pel tram final més decisiu de la temporada, excepte Nahum López i Ã’scar Domínguez. Els escalencs són conscients que queden 6 finals i que depenen d'ells mateixos per quedar a la posició més alta del grup primer de la Segona Catalana. 

S'apropa el final de temporada i les cames comencen a pesar i molts jugadors n'estan patint les conseqüències. En el darrer partit a casa contra el Santa Pau no van jugar per lesió els davanters Ignasi Massó i Jam Baldeh, el migcampista Uri Sala, els laterals Nahum López i Oscar Domínguez. I en el partit es va lesionar Ayoub. Per aquest motiu, el club ha mogut fitxa incorporant al porter escalenc Moha Chaoui i al lateral esquerre Juan Aznar de l'Aro.

La bona notícia d'aquesta jornada ha estat el retorn del porter Joan Ureña.

S'espera comptar amb la immensa majoria de jugadors en el tram més decisiu, ja que després de jugar contra el Base Rose i l'Abadessenc, els pròxims rivals són el Bosc de Tosca, Bescanó i Sant Feliu de Guíxols.

Aquest diumenge a 2/4 de 5 de la tarda, el FC l'Escala té derbi comarcal contra el Base Roses, un equip que està en descens

En el partit de la primera volta, els escalencs van guanyar per 4 a 2. Ignasi Massó i Bena Zoubai van fer dos gols cadascú.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar