Publicitat
Publicitat

Cinquè aniversari de la Batuscala

La Batuskala celebra el seu cinquè aniversari convidant cinc altres formacions de batucada empordaneses. Les percussions i vents van fer retronar la platja i els carrers més cèntrics del nucli i es va arrodonir la festa amb un dinar de germanor per a més de 200 assistents.

L'arribada per mar en una embarcació de Creuers Mare Nostrum va ser la primera imatge d'impacte del cinquè aniversari de la Batuskala. Els components de les batucades o grups de grallers convidats els esperaven a la sorra. Hi havia els Bruels de Pals, els Grallers del Montgrí, de Torroella; els Grallers d'Espolla; la Tramuntakada, de Figueres i els Voltors, de La Bisbal d'Empordà. Un cop desembarcats els components de la Batuskala, va començar la cercavila de perscussions seguint diferents rutes pels carrers més cèntrics del nucli. Es va fer una primera aturada a la placeta de Pekín i una segona a la plaça de l'Ajuntament, per seguir després tots junts cap a la Sala Polivalent, amb assistència de més de 200 persones. Els responsables de la Batuskala en fan una valoració molt positiva.

En només cinc anys, la Batuskala s'ha constituit com a formació estable, fent nombroses actuacions sobretot en els mesos d'estiu, però també amb nous projectes com ha estat la carrossa pròpia del darrer carnaval. I per al futur no manquen les idees, si bé sense estirar més el braç que la màniga i amb voluntat de créixer a poc a poc.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar