Publicitat
Publicitat

Nova activitat al MAC Empúries, Emporion Olímpica

El MAC Empúries ha estrenat aquesta primavera 'Emporion Olímpica', una activitat familiar on recorrent els carrers de l’antiga ciutat grega els visitants descobreixen com funcionaven les competicions i participen en uns grans jocs olímpics emporitants.

El MAC Empúries juntament amb l'empresa de serveis educatius i visites guiades Empordà Caterva, continuen oferint novetats cada mes a tots els visitats del jaciment arqueològic d'Empúries. Un dels objectius d'aquest any és combinar l'experiència de la visita al jaciment amb efemèrides, aquest ha estat el cas de la visita especial del dia de la dona o la proposta d'aquest mes d'abril Emporion Olímpica. Una visita temàtica dedicada a l'abril el mes de l'esport i com no relacionada amb els jocs olímpics una de les grans aportacions de l'antiga Grècia a la humanitat. A més una activitat adreçada a totes les edats i recomanada a adults i infants.

{{ tall Jaume Prat Coordinador Emporion Olímpica funcionament activat }}

La primera visita, en format de prova pilota, va ser molt ben acollida per part del públic amb una trentena de participants. L'activitat proposa un recorregut per l'antiga ciutat grega, tot descobrint detalls de les competicions a l'antiguitat i la significació que tenien en la cultura dels antics grecs. Després de les explicacions arriba el moment de demostrar quin visitant es mereix la corona d'olivera amb una trepidant competició de proves olímpiques. 

Està previst que Emporion Olímpica passi a ser una de les propostes habituals del MAC Empúries, una activitat per principis i finals de primavera. Tot i que no es descarta oferir la visita alguns dies puntual d'estiu.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar