L'ensopegada del Sant Feliu contra el Bescanó beneficia l'Escala (5-0)

El FC l’Escala guanya 5 a 0 al Santa Pau amb els gols d'Argi, Denilson Rivas i Emilio Román i puja a la segona posició del grup primer de la Segona Catalana després que el Sant Feliu de Guíxols perdes a casa en el duel directe contra el Bescanó per 1 a 2. L'ex de l'Escala, Gerard Muñoz, va fer les dues dianes.

El FC l’Escala guanya 5 a 0 i puja a la segona posició del grup primer de la Segona Catalana després que el Sant Feliu de Guíxols perdes a casa en el duel directe contra el Bescanó per 1 a 2.

En el minut 5, el FC l'Escala s'avançava amb un gol d'Argi després d'una gran assistència d'Emilio Román, que va superar els seus rivals per velocitat.

El segon gol, que va arribar 20 minuts després, va ser calcat al primer. Jugada per la banda d'Emilio Román. El que va canviar, a banda de que el dorsal 16 marques amb el peu dret, és que Argi no va tenir cap defensa a sobre per impedir el gol. Amb el 2 a 0 es marxava al descans.

El 3 a 0 va arribar en el minut 58. Denilson Rivas feia un golàs de falta directa. Impossible que Jordi Comas pogués aturar aquesta pilota parada.

Dos minuts després, en el 60, l'ex del Can Gibert tornava a superar la porteria del Santa Pau després d'un gran sprint. Aquest gol és el número 10 de Denilson Rivas, el dorsal que llueix a la seva esquena.

I en el minut 67 va tancar el festival de gols Emilio Román. Denilson Rivas va fer-li l'assistència. Aquest és el cinquè gol del dorsal número 11.

Argi aquesta jornada ha fet dos gols. El 16 de l'Escala que habitualment juga de central va jugar de davanter per les absències per lesió d'Ignasi Massó i Jam Baldeh.

La pròxima cita serà també a l'Alt Empordà, no al Nou Miramar, sinó a l'estadi del Base Roses. El derbi altempordanès serà diumenge a 2/4 de 5 de la tarda.