Publicitat
Publicitat

Berenar amb la Najat

ERC munta un berenar amb la primera diputada musulmana del Parlament de Catalunya. Es va celebrar dissabte a la sala d'actes municipal davant més de mig centenar d'assistents, bàsicament provinents de l'Associació de dones musulmanes Salam Pau.

Najat Driouech, filòloga i professora, va arribar a Catalunya el 1990 quan tenia nou anys. Ha estat mediadora intercultural, tècnica d'ocupació i formació a l'Ajuntament del Masnou i des del gener de 2018 és la primera diputada musulmana i la primera en dur vel del Parlament de Catalunya. Dissabte va ser la convidada del berenar que ERC va organitzar amb l'assocació Salam Pau de dones musulmanes de l'Escala. Un berenar amb el qual el partit pretenia pretenia obrir-se a col·lectius sovint amagats de la vida pública com el sector nouvingut del Marroc.

Davant més de mig centenar d'assistents, Najat Driouech va reivindicar la seva implicació en política.

Per a Najat Driouech és una necessitat que els plenaris dels ajuntaments del país reflecteixin la diversitat de la societat. Des d'ERC, deia, aquesta diversitat es veurà a l'hora de presentar les llistes que concorreran a les municipals del mes vinent.

El berenar de dissabte va arrodonir la presentació de la Najat, on va explicar la seva experiència particular i va animar a les assistents, sobretot dones, a seguir el seu exemple.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar