Publicitat
Publicitat

Shazam l'estrena de la setmana

Arriba a la gran pantalla el superheroi millennial 'Shazam', també ho fan la comèdia 'La boda de mi ex', la terrorífica 'Cementerio de animales' i el drama 'Identidad borrada'

Aquest divendres 5 d'abril arriben a la cartellera un total d'onze novetats, un gruix molt important però de les quals poques tindran opcions per situar-se dins el top 5 de pel·lícules més vistes del cap de setmana. Les més destacades seran el més nou de Warner Bros i DC, el remake d'un clàssic de terror, una nostàlgica comèdia romàntica amb Keanu Reeves i el més nou com a director de Joel Edgerton. 

L'estrena més rellevant de la setmana és 'Shazam', film que arriba de la mà de Warner i DC per contestar a Marvel i el seu èxit 'Capitana Marvel'.Els orígens comiquers de Shazam es remunten a l'any 1940, el personatge creat pel guionista Bill Parker i el dibuixant Clarence Charles Beck arriba ara renovat als cinemes amb una estètica actual i un to còmic millennial que de ben segur encantarà a les noves generacions de cinèfils.

 

Molts poden considerar aquest film la combinació entre la clàssica 'Superman' i 'Big' amb el gran Tom Hanks. Doncs la pel·lícula explica la història de Billy Baston un jove de 14 anys escollit per convertir-se en el superheroi adult 'Shazam' cada cop que crida aquest nom. El principi tot sembla molt divertit, però com tota història de superherois hi ha un dolent, en aquest cas el Dr. Thaddeus Sivana personatge enfosquit per l'amargor que li va provocar no ser ell l'escollit per ser 'Shazam'. Així el jove protagonista haurà de controlar els poders i créixer de cop per defensar la terra del dolent de torn. }}

Zachari Levi, Mark Strong, Djimon Hounsou i Adam Brody són les cares més conegudes d'aquest film que promet sortir del to gris de les adaptacions de DC per presentar la seva versió més gamberra. 

 Els afeccionats al terror i també a les novel·les d' Stephen King tenen una cita aquest cap de setmana amb el remake de l'any 1989 'Cementerio de Animales'. La família Creed es traslladen a Boston en una casa enmig del bosc, per buscar pau i tranquil·litat. Amb els dies descobreixen que la finca que han comprat, té un cementiri de mascotes. Quan la seva mascota mor, davant la reacció dels fills, el pare de família fa casa al seu veí enterrar l'animal en un terreny indi on l'animal reviu. Per la seva mala sort el gat ressuscita amb característiques bastant sinistres.

Aquesta setmana també suposa el retorn com a director de l'actor Joel Edgerton, l'australià presenta el seu segon treball inspirat amb les memòries de Gerrard Conley, un homosexual que va explicar la difícil relació familiar i el seu entorn quan va confessa la seva orientació sexual. 

Les teràpies de conversió o reorientació sexual són encara un fet habitual als Estats Units, tot i que cada vegada n’hi ha menys, encara se’n fan, camuflades sota definicions com “campaments de recolzament religiós”. Garrard Conely va publicar l’any 2016 un llibre on explicava la seva experiència en un d’aquests campaments, en el qual va haver de passar una temporada quan els seus pares, el van obligar a anar-hi.

Aquesta història arribarà a la gran pantalla sota el títol 'Identidad borrada'. El film que aborda un tema poc recurrent a la gran pantalla, comptarà amb Nicole Kidman i Russell Crowe, en el paper d’uns pares que porten el seu fill, a un campament de reorientació sexual, quan aquest els confessa que té pensaments amb homes. 

I per un públic més nostàlgic aquest cap de setmana arriba 'La boda de mi ex', una nova comèdia romàntica amb Keanu Reeves i Winona Ryder de protagonistes, els quals treballen de nou junts 27 anys després de la seva participació a 'Dracula de Francis Ford Coppola'. Lindsay i Frank són especials, coincideixen en un aeroport i des de la seva primera trobada no se suporten. Resulta que els dos van allà mateix a la pintoresca cerimònia del germà d'en Frank, expromès de Lindsay. Així que els tocarà passa més temps junts.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar