Publicitat
Publicitat

S'habiliten noves zones vermelles d'aparcament

L'ajuntament de l'Escala habilita més places d'aparcament en zones vermelles, on es pot aparcar per un període màxim de 20 minuts. Se n'han posat al nucli antic, a l'Ave Maria, a Riells i a l'entorn del CAP.

L'ajuntament de l'Escala ha incrementat el nombre d'aparcaments coneguts com franja de rotació ràpida, que s'han senyalitzat amb el color vermell pintat a terra.Es sumen a la iniciativa d'aparcaments de zona bonificada, que primen els veïns i residents i pels que es pot aparcar tot un dia a un preu d'un euro.També fa uns mesos es van posar en marxa els aparcaments controlats per llums LED, situats al carrer Enric Serra.D'aparcaments vermells en hi havia al carrer Tramuntana i al Pintor Massanet, i des d'aquesta setmana també se n'han habilitat a l'Ave Maria, a l'Avinguda Montgó i a l'entorn del Centre d'Atenció Primària, aquí amb més places i més temps.L'acció forma part de la gestió d'espais dedicats a l'aparcament, uns espais que a l'Escala són limitats.

Per aquelles persones que no volen aparcar en aquestes zones controlades per temps, a pocs minuts del nucli antic hi ha disponibles dos grans aparcaments, situats a l'Avinguda Francesc Macià i a Can Parals.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar