Publicitat
Publicitat

Les oficines de Cultura i Patrimoni de l'Escala es traslladen a l'Alfolí de la Sal

Enllestit el trasllat de les oficines de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de l'Escala a l'Alfolí de la Sal. L'espai alliberat per les dependències de cultura serà aprofitat ara per Serveis socials.

Les oficines de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de l'Escala, ubicades fins ara a Can Masset, s'han traslladat a la segona planta de l'històric edifici de l'Alfolí de la Sal. D'entrada, l'horari d'atenció al públic serà de 10 a 13h, de dimarts a divendres, seguint l'horari d'obertura matinal del museu. Els treballadors de l'àrea de Cultura comparteixen ara una mateixa sala, just al costat de l'arxiu històric i fotogràfic, que també s'està traslladant a l'Alfolí de la Sal. A la mateixa planta acollirà en un futur l'espai Víctor Català. Coincidint amb el trasllat, els espais que han quedat alliberats a la primera planta de Can Masset serviran per ampliar les dependències de l'Àrea de Serveis Socials.

El personal de cultura que s'ha traslladat a l'Alfolí és el cap de l'àrea, Pep Torner, la coordinadora d'activitats, Sònia Peracaula, i el dinamitzador juvenil, Xavi Torrent.Inaugurat l'any passat com a equipament cultural, l'Alfolí de la Sal acull a la planta baixa l'espai de recepció, sala de conferències, dues sales d'exposicions i el pati interior. Al primer pis, el Museu de l'Escala i al sgon, les oficines de l'Àrea de Cultura, Festes i Patrimoni, la Càtedra Víctor Català i l'Arxiu històric i fotogràfic. Amb el trasllat de les oficines de Cultura i Patrimoni es complementa la posada en marxa de l'Alfolí com a espai cultural.Tot i que l'horari d'atenció al públic de l'àrea de cultura es fa coincidir amb l'horari d'obertura de l'Alfolí, els tècnics podran atendre a qui ho requereixi dins l'horari habitual de la seva gestió. Pel que fa a l'atenció telefònica, es mantenen els números 972.774848, genèric de l'Ajuntament, i el 972 059823.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar